logo headerright

Languages

  • English
  • Nederlands
  • Français
  • Deutsch

Robes Bahir ( Rhld )

Robes Bahir ( Rhld )

Year of birth: 
2013
Color: 
Chestnut
Height: 
169
Level: 
Kleine tour
Sex: 
Gelding
Studbook: 
Rheinland
Studbook Reg No: 
DE443434630909
Father: 
Category: 
Competition
Group: 
School Master

Deze Chique hengst, beweging puur gecombineerd met een extravagante look, komt uit een formidabele moeder met zeldzame klasse, " Cantaté " van " Münchhausen " , ze werd twee keer op rij nationaal kampioen merrie BWP ( 3 & 4 jarig ), onder zadel werd ze Belgisch Kampioen van de 4 - jarige dressuurpaarden in Gesves met Verena. En ze won meerdere westrijden van de 4 jarigen in de cyclus.

 

Cantaté is heerlijk te rijden ze speelt met draag en stuwkracht, fantastische houding in de ruglijn, super fijn temperament en een streling voor het oog. Ze werd gefokt door "Rony Cauberghs" ( Farms End ), evanals haar moeder "Uniqua of Farms End " van " Lancer II ". "Uniqua" presteerde ook zeer sterk op de prijskampen en werd Vice - Kampioen merrie op de nationale BWP prijskamp in Oud - Heverlee . Ze gaf 2 veulens " Cantaté " En " Diavolo " en is toen gestorven. aan koliek.

 

 

Ook fokte Rony  Cauberghs een  volle zuster van "Uniqua" , " Vanity of Farms End " , zij werd ook nationaal kampioen merrie BWP op haar 3 jarige leeftijd, en ze wordt nu ingezet in de fokkerij van famillie Cauberghs - Farms End. Uit haar is er al een nakomeling van " Real Diamond " die de prijskamp van de merrieveulens won in Aken  ( met een goude medaile ).